LAATSTE NIEUWS

top

Loon- en grondverzetbedrijf Verhulst heeft in het eerste half jaar van 2011 flink  geïnvesteerd. Onze nieuwe aankopen zijn:

- Rupskraan, Hitachi ZX 210

- Tractor, Fendt 820

- 3-assige dumper, Fliegl (kijk hier voor foto’s)


De rupskraan is een Hitachi ZX 210 met overdruk geleverd door Pladdet B.V. Deze zal ingezet worden op het terrein van GRC ( Grond recyclage centrum) in Kallo.


De tractor, een Fendt 820 is ter vervanging van een oudere Fendt 714.

De 3-assige dumper is van het merk Fliegl, dat  bekend staat om zijn afschuifsystemen. Deze 3-asser zal dan ook niet (om)kippen maar afschuiven dat bevordert de veiligheid van het werk enorm. Tevens is het mogelijk om met deze kar gedoseerd af te schuiven iets wat met kippen erg moeilijk gaat. Deze kar zal ook in de bedrijfskleuren gespoten worden (zwart met rood) en een blikvanger zijn op de Zeeuwse- en Vlaamse wegen.

nieuws

TE KOOP

Partij Stelconplaten

 

Lengte x Breedte: 2m x 2m

Dikte: 14 cm

 

Voor vragen of informatie >> contact

top
top

GRONDSTOFFEN

 

 

Door ons te leveren of zelf afhalen op afspraak:

grondstoffen
top
top
top
top
2011

Al jaren zijn wij bezig met het opleiden van de jeugd welke in de mooie sector van de grond- weg- en waterbouw aan de slag willen. Leerlingen van diverse scholen en opleidingsinstituten werken hier hun stages af, welke variëren in lengte van 2 weken tot 3 jaar.

Wij bieden hen graag een stageplaats aan waarbij ze tijdens hun stageperiode een grote variëteit aan werkzaamheden zullen tegenkomen welke door ons worden uitgevoerd.

Sinds medio 2000 hebben wij een leermeester welke de leerlingen begeleidt, en waar ze terecht kunnen met vragen.

In 2010 is er een extra leermeester die nog dichter bij de praktijk staat en meer met de leerlingen bezig kan zijn. Naast deze gecertificeerde leermeesters zijn er binnen ons bedrijf diverse vakmensen in dienst welke door jarenlange ervaring in de grond-, weg- en waterbouw vele van onze stagiaires op de goede weg hebben geholpen.

 

Naast de korte stage's hebben we ook vaak leerlingen die wekelijks 1 dag naar school gaan en 4 dagen werken. Deze leerlingen volgen de BBL opleiding en hebben daardoor dan ook een leercontract bij ons. Leren en toch al je eerste euro's verdienen. De leerlingen worden door ons opgeleid als allround machinist grond-, weg- en waterbouw, daar wij van mening zijn dat een machinist met alle soorten materieel overweg moet kunnen. Door deze combinatie van praktijkervaring en theorie zijn dit vaak de mensen die in de grond-, weg- en waterbouw werkzaam blijven.

Er is dus nogal wat mogelijk binnen ons bedrijf.

Heb je vragen...neem gerust contact met ons op.

OPLEIDINGEN:

VACATURES & OPLEIDING

vacatures

VACATURE:

Momenteel geen vacatures

2012

- Geen nieuwe aankopen in 2012

 - Bijzondere projecten...
Het vernoemen waard!
 

Onze zuiderburen hebben zich volop gestort op watermanagement. Met name voor de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) hebben wij enkele bijzondere waterwerken mogen uitvoeren. Met hulp van Europese subsidies hebben we in het stroomgebied van rivier “De Mark” (een zijrivier van de Dender) een aantal by-passes aangelegd ter bevordering van de vismigratie.  Op ingenieuze wijze kan de vis allerlei opstakels, zoals stuwen, omzeilen en  zich met enig klimwerk vrij verplaatsen. Kijk hier voor een fotoproject.

 - In de buurt van Diksmuide ruim 2 km betuining aangebracht in een waterloop ter bevordering van waterafvoer richting zee.

 - Door het aanbrengen van betuining in waterloop bij Oudenaarde en verbetering van de waterdoorstroming kan bij hoog water, van rivier de Schelde, het omliggende gebied beter beschermd worden tegen overstromingen.

2014

Aan het werk in de Sluiskiltunnel
Lees
hier de februari uitgave van “Bouwend Nederland”